The conversation on this page has been archived and is no longer active.

OSX 10.4.3 on Powerbook Titanium : Mouse is frozen for 30 seconds after unsleeping

Message #1 - Posted 2005/12/18 - Rick F.

Hi all.. After installing the latest OS patch, my mouse is now 30 seconds delayed after I open my Titaniums lid -- the rest of the system is fine, but no mouse for the first 30 seconds.. Any ideas why and how to fix it? It's really annoying.. All versions prior to 10.4.3 didn't have this problem and worked as expected.

Message #2 - Posted 2005/12/18 - Steve W. Jackson

Previously, Rick F. wrote:

Hi all.. After installing the latest OS patch, my mouse is now 30 seconds delayed after I open my Titaniums lid -- the rest of the system is fine, but no mouse for the first 30 seconds.. Any ideas why and how to fix it? It's really annoying.. All versions prior to 10.4.3 didn't have this problem and worked as expected.

What kind of mouse? Do you have any drivers installed for it?

I have a Titanium G4/800 which has virtually always had a mouse attached (I'm not big on trackpads) and I have never experienced any problems. I currently have a Logitech cordless optical mouse attached, also using Tiger 10.4.3, and still no issues. I also have never installed any kind of driver or other software for this mouse or its predecessors.

= Steve =

Steve W. Jackson
Montgomery, Alabama

Need Help? Have a Question?

Looking for more help, comments, and answers?

Ask your questions on Ask Different. Ask Different is a community of Apple users ready to help.